Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
M

maxas

17. 11. 2011 2:58
No s ohledem na známou režii průběhu,

událostí 17 .listopadu, navrhuji tento svátek ponechat toliko studentům, a vyhlásit jako "významné dny " 18 - 20. listopadu a sice jako "Dny velkého prozření" . V těchto dnech roku 1989 prozřelo 900 tisíc českých komunistů, zahodilo členské průkazy a stalo se demokraty. Jednalo se o ty různé karieristy všeho druhu a velikosti. ponejvíce o typicky bezpáteřní kreatury, ze ktrých se KSČ tehdy skládala.  Zbylých 100 tisíc komunistů, kteří zůstali věrni svému přesvědčení, přesto, že bylo evidentní, že být komunistou k osobnímu prospěchu nepovede, pak slouží jako společenský otloukánek, který může úplně za všechno. Noví demokraté z prozření vzešlí jsou ponejvíce  demokraté občanští, někteří jsou sociální a pár je i křesťanských. Mnozí se za dnů privatizace i patřičně zajistili a představují tak opět významnou část naší kapitalistické společnosti. Oslavme je tedy společně!!

1 0
možnosti
XX

xaeris

16. 11. 2011 22:54
Češi=MNICHOV

Aůe člověče, už od doby předpodělaného Mnichova je tahle čeká karikatura státu mocným tohodle světa jenom k smíchu.Tehdy jsme měli řící DOST a jako třeba ještě menší Finové se POSTAVIT velmocem, to samé v 68, zase jsme stáhli gatě, kam se hrabeme na Maďary v padesátých letech.Všichni vědí, že stačí aby si někdo buď v Pentagonu nebo v Kremlu vzpomněl a zdvihnul sluchátko s rozkazem do Prahy a zítra už tu budou stepovat na tribunách další licoměrní Halvlové a Čalfové a my jak idioti jim k tomu ZASE budeme ještě cinkat.Rv[>-]

1 0
možnosti
K

kaktusak

16. 11. 2011 23:05
Re: Češi=MNICHOV

Mnichov nám domluvili naši spojenci. Finům a Polákům slibovali pomoc, zradili je až pak.

0 0
možnosti
I

Inzheim

16. 11. 2011 22:18
Samozřejmě

rudá liga je na vzestupu, denní příděl mailových bolševických agitek prudce stoupá,, lidé nechtějí šetřit na sobě, obžalovávají bez nejmenší znalosti reality, urážejí a novinářské šplechty považují za hotovou věc. Intelekt se obrátil na volání po právech, o povinnostech se mlčí. Prostě nejen cigáni, ale i ostatní volají po sociálních dávkách všeho druhu, jedinec nemusí nic == vše musí za něho jakýsi stát, stačí se narodit, nic nedělat, jen řvát o zlodějích a natahovat dlaň. Všichni pracovití Češi se obracejí v hrobech, včetně TGM, Bati, idealisty Beneše, Rašína, Ečera a moře dalších.

2 0
možnosti
K

kaktusak

16. 11. 2011 22:36
Re: Samozřejmě

Pracující šetřili na sobě 23 let. Teď je zase řada na těch druhých.

V případě fungující ekonomiky by se lidé mohli živit prací a sociální dávky by nebyly zapotřebí. Ale to dokázali jen komunisti.

Stát je od toho, aby nám za naše daně poskytoval dohodnuté služby. Nebo ať je neposkytuje, ale v tom případě ať vrátí naše peníze. Není možné si zaplatit službu a pak ji nemoci čerpat.

4 0
možnosti
T

twigy

16. 11. 2011 22:03
víte,...ehm,...ehm

Na první pohled to vypadá, že máte pravdu, ale ve skutečnosti je to přesně tak ...

0 0
možnosti
K

kaktusak

16. 11. 2011 21:32
Jenom část lidí si tehdy řekla, že toho má dost.

A státní moc z nějakého důvodu ustoupila.

To dnes nehrozí. Dnešní mocipáni mají rozpracován výnosný druhý pilíř, spoustu dalších dotačních programů a ČEZ stále čeká na privatizaci.

2 0
možnosti
P

P.32

17. 11. 2011 3:16
Re: Jenom část lidí si tehdy řekla, že toho má dost.

Po zradě Gorbačeva a tlaku kapitálu nic jiného udělat nemohla.Akorát by mne zajímalo kdo by byl kdo.Myslím že dnešním pravice by byla ta nejtvrdší levice.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS